Lista zawodników i sponsorów

ZASPONSORUJ, POBIEGNIJ, POJEDŹ

ZASPONSORUJ  –  na liście zawodników wybierz: zawodnika, miejsce zawodów, odcinek i wypełnij formularz. Darowiznę można przekazać za pomocą płatności Dotpay, wystarczy wypełnić formularz na stronie internetowej i dokonać przelewu lub za pomocą tradycyjnego przelewu na konto Pekao S.A. 46 1240 1503 1111 0000 1752 8351, w tytule należy wpisać: imię i nazwisko zawodnika_odcinek (np. Jan Kowalski_odcinek 3).

POBIEGNIJ – wystarczy zarejestrować się jako biegacz i znaleźć 5 sponsorów (kliknij to, aby się zapisać)

POJEDŹ – wystarczy zarejestrować się jako rowerzysta i znaleźć 5 sponsorów (kliknij to, aby się zapisać)

Biegnąc, jeżdżąc i sponsorując wspierasz podopiecznych Funduszu Caritas Dzieciom.

Logo FCD wersja ostateczna

Chełm 9.06.2018r. - bieg

Liczba zarejestrowanych zawodników: 25
Magdalena Pawlak Biały, koszt biegu to 150 zł, czyli 5 odcinków po 30 zł/odcinek Możesz zostać sponsorem etapu:
  • Krzysztof Kozieł
  • Mateusz Jocek
Zostań sponsorem
Krzysztof Kozieł Biały, koszt biegu to 150 zł, czyli 5 odcinków po 30 zł/odcinek Możesz zostać sponsorem etapu:
Zostań sponsorem
Liwia Kozak Biały, koszt biegu to 150 zł, czyli 5 odcinków po 30 zł/odcinek Możesz zostać sponsorem etapu:
Zostań sponsorem
ARTUR JUSZCZAK Biały, koszt biegu to 150 zł, czyli 5 odcinków po 30 zł/odcinek Możesz zostać sponsorem etapu: